Browse By

Завдання на Липень 2021

Липень 2021

“І, закликавши Дванадцятьох, зачав їх по двох посилати, і владу їм дав над нечистими духами. І звелів їм нічого в дорогу не брати, крім палиці тільки самої: ні торби, ні хліба, ані мідяків у свій черес.” Мр. 6:7-8

Ісус посилає учнів на завдання з дуже малими запасами. Сьогодні ми навіть подумати не можемо, щоб вирушити в подорож без готівки чи кредитної картки, без бронювання готелю та запакованих валіз. Який виновок ми маємо зробити з настанови Христа і як це співвідноситься з місією, яку ми отримуємо при Хрещенні? Я пропоную дві ідеї. По перше, ми маємо довіряти Богу, що Він подбає про наші потреби, коли ми працюємо для Нього. По друге, нам не треба бути обтяженими «зайвим багажем» – всім, що може в нашому житті завадити виконанню волі Божої.

 Завдання на цей місяць від Найвищого Капелана Архієпископа Вільяма Е. Лорі:

Цього місяця я закликаю вас провести щотижня годину в адорації Пресвятих Дарів, розмірковуючи над сподіванням лише на Господа і віддаленням від справ цього світу. Також я закликаю вас працювати з вашими священниками над впровадженням програми Віра в Дії – Свята година в храмі або Ісусова Молитва в храмі.

Запитання для роздумів:

Чи розумієте ви, що Христос доручає вам місію в цьому світі? Чи ви дійсно вірите, що Бог подбає про ваші потреби в цей час? Який “багаж” ви тягнете з собою, що стримує вас від виконання Божої місії?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *